Full gastronomisk ekspertise - samarbeidet med Frank Rosin

Full gastronomisk ekspertise - samarbeidet med Frank Rosin

Med Frank Rosin ved vår side gir vi våre kunder den perfekte kombinasjonen av glede og lidenskap innen gastronomi. Vi forener vår ekspertise med TV-stjernekokkens års erfaring og kunnskap. Enhver kokk trenger solid utstyr. Vi er stolte av at Frank Rosin valgte oss, og vi kan nå jobbe siden med ham på spennende prosjekter

Med Frank Rosin ved vår side gir vi våre kunder den perfekte kombinasjonen av glede og lidenskap innen gastronomi. Vi forener vår ekspertise med TV-stjernekokkens års erfaring og kunnskap. Enhver kokk trenger solid utstyr. Vi er stolte av at Frank Rosin valgte oss, og vi kan nå jobbe siden med ham på spennende prosjekter .

Det er offisielt - GGM Gastro International og Frank Rosin samarbeider nå offisielt. Fra nå av vil vi jobbe sammen på fantastiske prosjekter, der vi kombinerer og utnytter vårt fulle potensiale.

Frank Rosin: Stjernekokk med hjerte og sjel

Vi ser nøye på stjernekokken, for vi er selvfølgelig også interessert i den andre siden, nemlig kokker og gastronomer. TV-stjernen med Michelin-stjerner er selvfølgelig den perfekte partneren for dette. Sammen med ham kan vi gi liv til vårt utstyr og realisere kreative og varierte ideer på kjøkkenet.

Kontaktpersonen for gastronom!

Når det kommer til passende utstyr og anlegg, er GGM Gastro den rette kontaktpersonen for restauranteiere og hotellledere. Som bransjens ledende leverandør har vi i mange år forsynt utallige kunder og hjulpet dem med deres kjøkkenplanlegging og alt rundt det. Også Frank Rosin stoler på oss.

Et uslåelig gastronomisk team

Vi samler alt det nødvendige i våre prosjekter: en TV-stjernekokk og bransjeledende innen gastronomisk utstyr. Vi tilbyr full kjøkkenekspertise og førsteklasses utstyr.